St Germain

St Germain – Douce Ambiance

St Germain brengt akoestische gypsy jazz voor uw feest, partij, bruiloft of vergadering. Van sfeervolle achtergrond muziek tot een spetterend optreden, wij zorgen voor de juiste ambiance.

Behalve als duo, is St Germain ook te boeken als trio of kwartet: met klarinet en of contrabas.

Voor boekingen en informatie klikt u hier!

Duo St Germain speelt muziek uit de jaren en dertig en veertig van de vorige eeuw. In de bezetting sologitaar, slaggitaar eventueel aangevuld met klarinet en contrabas, laat St Germain zich inspireren door de ‘Hot Club de France’ van Django Reinhardt uit het Parijs van de jaren dertig en de swing van Benny Goodman uit het Chicago van dezelfde periode. Toegankelijke nummers en herkenbare ‘evergreens’ als Autumn Leaves, Nuages en Seven Come Eleven op een aanstekelijk, licht maar vitaal ritme. St Germain komt goed tot zijn recht in een akoestische of semi-akoestische setting op kamermuziekpodium of bedrijfsfeest.

St Germain heeft een historisch luisterprogramma dat zeer geschikt is voor kleine zalen en kamermuziekpodia en past door de aard van het repertoire ook goed op (bedrijfs-)feesten, jubilea en diners, waar beschaafd swingende, akoestische live-muziek een sfeervolle toevoeging is.

Concertagenda

Tekst Maarten Mestrom (c) 2019