gitaarles gitaardocent  gitaarleraar Renkum. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Arnhem.  gitaarles gitaardocent gitaarleraar Wolfheze. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Renkum. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Oosterbeek. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Wageningen. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Schuytgraaf. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Heelsum. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Doesburg. gitaarles gitaardocent gitaarleraar Doornenburg.

 

Mijn gitaarlessen gaan uit van jouw behoeften. Of je jong of oud, beginner of gevorderd bent, ik stel de lessen op maat voor jou samen. Maar ik raad je ook aan mee te doen met de combo-lessen, want je leert niets zo snel, als wanneer je musiceert in groepsverband.


Stijlen waarvoor je bij mij terecht kunt zijn: rock, jazz, funk, blues, latin en akoestisch. Klik hiernaast op de gekleurde stijlen voor meer info per stijl.


Op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag geef ik in Arnhem, op locatie of aan huis gitaarles. Neem voor meer informatie daarover contact met me op, dan spreken we een gratis proefles*** af en bekijken we wat jouw wensen zijn en de beste lestijd voor je.


Wat ik jou te bieden heb: een doordacht leerplan, techniek, uitgebreide repertoire-keuze, improvisatie, groove, toewijding en leuke lessen.


Ik beloof je geen gouden bergen of onrealistische doelen. Een instrument leren bespelen kost moeite en tijd. Maar het resultaat daarvan is absoluut de moeite waard!


Dus, wil je de gitaar beheersen dan moet je bereid zijn om daar in te investeren. Om te beginnen in een goed bespeelbare gitaar**. Ten tweede: tijd om te oefenen. Vanaf een kwartier per dag.


Voor informatie over tarieven klik hier. Voor andere vragen kun je contact met me opnemen. Ik hoor graag van je. 

Gitaarles

*Als je gitaarlessen bij mij volgt kun je gebruik maken van al het lesmateriaal dat ik online zet.


Wachtwoord kwijt? stuur me even een mailtje dan stuur ik je er een toe.


**Ik kan je adviseren bij de aanschaf van een goede gitaar.


***De kosten van een proefles bedragen €20,-. Indien je besluit lessen bij mij te volgen worden deze kosten in mindering gebracht op het eerste lesgeld.


0Onder alle nieuwe aanmeldingen die voor 19 september het volledige lesgeld voor het seizoen 2011-2012 is ontvangen, wordt een lesgitaar verloot.

JazzJazz.html
ROCKRock.html
AcousticAcoustic.html
Singer-songwritingSinger_Song.html
PopPop.html